Saturday , April 27 2024
Home / Stavros Mavroudeas Blog / “Η Δίκη της Χρυσής Αυγής & η πάλη κατά του φασισμού” – Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, 6μμ, Ανοιχτό Θέατρο Σάρας Μαρκόπουλου

“Η Δίκη της Χρυσής Αυγής & η πάλη κατά του φασισμού” – Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, 6μμ, Ανοιχτό Θέατρο Σάρας Μαρκόπουλου

Summary:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  Η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Μαρκόπουλου – Πόρτο Ράφτη και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών “Κ. Σωτηρίου”, σας προσκαλούν στην Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση : “Η Δίκη της Χρυσής Αυγής & η πάλη κατά του φασισμού”, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, στις 6:00 το απόγευμα, στο Ανοιχτό Θέατρο Σάρας Μαρκόπουλου. Μία από τις σημαντικότερες δίκες, όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά και για τα ευρωπαϊκά, που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μέσων ενημέρωσης από όλο τον κόσμο, φτάνει στο τέλος της, μετά από 5,5 χρόνια ακροαματικής διαδικασίας. Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020, η πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη, θα ανακοινώσει την απόφαση. Θεωρούμε ότι η σημασία αυτής της απόφασης είναι πολύ σημαντική και θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας, η οποία γεμίζει

Topics:
Stavros Mavroudeas considers the following as important:

This could be interesting, too:

Stavros Mavroudeas writes «Κοινωνικές επιστήμες: είδος υπό εξαφάνιση;» – εκδήλωση Παντειέρα-Attac, 23/4/2024, 5.30μμ Πάντειο

Stavros Mavroudeas writes ΠΕΝΕΝ: Εκδήλωση για την Παλαιστίνη, Παρασκευή 3/11, 6.30μμ στην, Κολοκοτρώνη 132, 2ος όροφος, Πειραιάς

Stavros Mavroudeas writes On the anniversary of F.Engels death

Stavros Mavroudeas writes Επέτειος θανάτου του Friedrich Engels

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Μαρκόπουλου – Πόρτο Ράφτη και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών “Κ. Σωτηρίου”, σας προσκαλούν στην Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση :

“Η Δίκη της Χρυσής Αυγής & η πάλη κατά του φασισμού”,

που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, στις 6:00 το απόγευμα, στο Ανοιχτό Θέατρο Σάρας Μαρκόπουλου.

Μία από τις σημαντικότερες δίκες, όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά και για τα ευρωπαϊκά, που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μέσων ενημέρωσης από όλο τον κόσμο, φτάνει στο τέλος της, μετά από 5,5 χρόνια ακροαματικής διαδικασίας. Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020, η πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη, θα ανακοινώσει την απόφαση.

Θεωρούμε ότι η σημασία αυτής της απόφασης είναι πολύ σημαντική και θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας, η οποία γεμίζει με συνεχή επεισόδια φασιστικής και ρατσιστικής βίας, που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν μεμονωμένα.

Για να ενημερωθούμε τι έγινε στη δίκη, αλλά και να συζητήσουμε για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τις αιτίες που τον γεννούν και πως θα ξεριζώσουμε το φασισμό που υπάρχει όχι μόνο στη Χρυσή Αυγή και σε άλλες φασιστικές οργανώσεις αλλά και στις κάθε είδους ρατσιστικές και εθνικιστικές αντιλήψεις και συμπεριφορές που δεν εκπροσωπούνται μόνο από δηλωμένους φασίστες, έχουμε καλέσει :

την Ελευθερία Τομπατζόγλου, συνήγορο πολιτικής αγωγής  της οικογένειας Φύσσα και

τον Γιώργο Μιχαηλίδη, ιστορικό και μέλος της συντακτικής ομάδας “Μένουμε Ενεργοί”.

Η εκδήλωση θα γίνει στο ανοιχτό θέατρο, στην πλατεία Σάρας, στο Μαρκόπουλο, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Παρακαλούμε, όσοι έρθουν να φοράνε μάσκα.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ “Κ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ”

“Η Δίκη της Χρυσής Αυγής & η πάλη κατά του φασισμού” –  Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, 6μμ, Ανοιχτό Θέατρο Σάρας Μαρκόπουλου

Stavros Mavroudeas
He is currently Professor of Political Economy at the Department of Social Policy of Panteion University. He was previously Professor of Political Economy at the Department of Economics of the University of Macedonia. He studied at the Economics Department of the National Kapodistriakon University of Athens, from where he received his BA Economics (1985 - First Class Honours).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *