Thursday , September 19 2024
Home / Lars P. Syll / Avsked

Avsked

Summary:
I dessa tider — när ljudrummet dränks i den kommersiella radions tyckmyckentrutade ordbajseri och fullständigt intetsägande pubertalflamsande tjafs — har man ju nästan gett upp. Men det finns ljus i mörkret! I radions P2 går varje lördagmorgon ett vederkvickelsens och den seriösa musikens Lördagsmorgon i P2. Eric Schüldt har under flera år förgyllt våra lördagar. I höstmörkret har han vederkvickt våra utsvultna själar med gudomlig musik. En programledare som haft något att säga och inte bara låtit foderluckan glappa — vilken lisa för själen. Men nu lämnar Eric Lördagsmorgon. Det sista programmet med honom gick förra lördagen. De senaste programmen ligger kvar ännu ett tag på SR. Så passa på att njut. Detta är ett sorgesamt avsked, men lite plåster på såren blir att Eric kommer tillbaka med ett eget entimmesprogram på söndagsförmiddagarna efter nyår. Tack Eric för alla dessa fantastiska program.

Topics:
Lars Pålsson Syll considers the following as important:

This could be interesting, too:

Lars Pålsson Syll writes Taking Trump on a dog walk

Lars Pålsson Syll writes The thing is …

Lars Pålsson Syll writes Skogskyrkogården — A Masterpiece of Landscape Architecture

Lars Pålsson Syll writes Sultans of Swing

AvskedI dessa tider — när ljudrummet dränks i den kommersiella radions tyckmyckentrutade ordbajseri och fullständigt intetsägande pubertalflamsande tjafs — har man ju nästan gett upp.

Men det finns ljus i mörkret! I radions P2 går varje lördagmorgon ett vederkvickelsens och den seriösa musikens Lördagsmorgon i P2.

Eric Schüldt har under flera år förgyllt våra lördagar. I höstmörkret har han vederkvickt våra utsvultna själar med gudomlig musik. En programledare som haft något att säga och inte bara låtit foderluckan glappa — vilken lisa för själen.

AvskedMen nu lämnar Eric Lördagsmorgon. Det sista programmet med honom gick förra lördagen. De senaste programmen ligger kvar ännu ett tag på SR. Så passa på att njut.

Detta är ett sorgesamt avsked, men lite plåster på såren blir att Eric kommer tillbaka med ett eget entimmesprogram på söndagsförmiddagarna efter nyår.

Tack Eric för alla dessa fantastiska program. Du är ett ljus i mörkret!

Lars Pålsson Syll
Professor at Malmö University. Primary research interest - the philosophy, history and methodology of economics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *