Wednesday , June 26 2024
Home / Lars P. Syll / Thank God Eric Schüldt is back!

Thank God Eric Schüldt is back!

Summary:
Thank God Eric Schüldt is back! I dessa tider — när ljudrummet dränks i den kommersiella radions tyckmyckentrutade ordbajseri och fullständigt intetsägande melodifestivalskval — har man ju nästan gett upp. Men det finns ljus i mörkret! I radions P2 går varje lördagmorgon ett vederkvickelsens och den seriösa musikens Lördagsmorgon i P2. Så passa på och börja dagen med en musikalisk örontvätt och rensa hörselgångarna från kvarvarande musikslagg. Här kan man till exempel lyssna på musik av Jonathan Roberts, John Tavener, Arvo Pärt och Stefan Nilsson. Att i tre timmar få lyssna till sådan musik ger sinnet ro och får hoppet att återvända. Tack public-service-radio. Och tack för Eric Schüldt! Äntligen är han tillbaka för att under höstmörkret vederkvicka våra utsvultna själar med gudomlig musik.

Topics:
Lars Pålsson Syll considers the following as important:

This could be interesting, too:

Lars Pålsson Syll writes Peut-on encore écouter de la musique?

Lars Pålsson Syll writes Days Like This

Lars Pålsson Syll writes Rolling in the deep

Lars Pålsson Syll writes Take you home

Thank God Eric Schüldt is back!

Thank God Eric Schüldt is back!I dessa tider — när ljudrummet dränks i den kommersiella radions tyckmyckentrutade ordbajseri och fullständigt intetsägande melodifestivalskval — har man ju nästan gett upp.

Men det finns ljus i mörkret! I radions P2 går varje lördagmorgon ett vederkvickelsens och den seriösa musikens Lördagsmorgon i P2.

Så passa på och börja dagen med en musikalisk örontvätt och rensa hörselgångarna från kvarvarande musikslagg. Här kan man till exempel lyssna på musik av Jonathan Roberts, John Tavener, Arvo Pärt och Stefan Nilsson. Att i tre timmar få lyssna till sådan musik ger sinnet ro och får hoppet att återvända. Tack public-service-radio.

Och tack för Eric Schüldt! Äntligen är han tillbaka för att under höstmörkret vederkvicka våra utsvultna själar med gudomlig musik. En programledare som har något att säga och inte bara låter foderluckan glappa hela tiden — vilken lisa för själen!

Lars Pålsson Syll
Professor at Malmö University. Primary research interest - the philosophy, history and methodology of economics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *