Wednesday , May 8 2024
Home / Lars P. Syll / Eric Schüldt — ett ljus i det musikaliska mörkret

Eric Schüldt — ett ljus i det musikaliska mörkret

Summary:
Eric Schüldt — ett ljus i det musikaliska mörkret I dessa tider — när ljudrummet dränks i den kommersiella radions tyckmyckentrutade ordbajseri och fullständigt intetsägande pubertalflamsande tjafs — har man nästan gett upp. Men det finns ljus i mörkret! I radions P2 går varje lördagmorgon ett vederkvickelsens och den seriösa musikens Lördagsmorgon i P2. Och nu är även söndagarna räddade! I programmet Text och musik med Eric Schüldt — som sänds på söndagsförmiddagarna i P2 mellan klockan 11 och 12 — kan man lyssna på seriös musik och en programledare som har något att säga och inte bara låter foderluckan glappa. Vilken lisa för själen.   I söndags spelades filmmusik av Zbigniew Preisner och vår egen Stefan Nilsson. Den senares musik till Ingmar Bergmans och Bille Augusts Den goda viljan är bland det vackraste och mest suggestiva i filmmusikväg som gjorts. [embedded content] Tack Eric för alla dessa fantastiska program.

Topics:
Lars Pålsson Syll considers the following as important:

This could be interesting, too:

Lars Pålsson Syll writes Minnen som glömskan inte rår på

Lars Pålsson Syll writes Round About Midnight

Lars Pålsson Syll writes We did it again!

Lars Pålsson Syll writes Take it on the run

Eric Schüldt — ett ljus i det musikaliska mörkret

Eric Schüldt — ett ljus i det musikaliska mörkretI dessa tider — när ljudrummet dränks i den kommersiella radions tyckmyckentrutade ordbajseri och fullständigt intetsägande pubertalflamsande tjafs — har man nästan gett upp.

Men det finns ljus i mörkret! I radions P2 går varje lördagmorgon ett vederkvickelsens och den seriösa musikens Lördagsmorgon i P2.

Och nu är även söndagarna räddade!

Eric Schüldt — ett ljus i det musikaliska mörkretI programmet Text och musik med Eric Schüldt — som sänds på söndagsförmiddagarna i P2 mellan klockan 11 och 12 — kan man lyssna på seriös musik och en programledare som har något att säga och inte bara låter foderluckan glappa. Vilken lisa för själen.
 

I söndags spelades filmmusik av Zbigniew Preisner och vår egen Stefan Nilsson. Den senares musik till Ingmar Bergmans och Bille Augusts Den goda viljan är bland det vackraste och mest suggestiva i filmmusikväg som gjorts.

Tack Eric för alla dessa fantastiska program. Du är ett ljus i mörkret!

Lars Pålsson Syll
Professor at Malmö University. Primary research interest - the philosophy, history and methodology of economics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *