Wednesday , August 21 2019
Home / Lars P. Syll / Istället för terapi (personal)

Istället för terapi (personal)

Summary:
Istället för terapi (personal) I alla moderna människors liv behövs det tid för andhämtning och reflektion. Och ibland — när alla möjliga och omöjliga måsten och krav från omgivningen bara blir för många och högljudda — kan det vara skönt att dra sig undan lite grand och slå av på takten för en stund. Alla har vi väl olika sätt att göra det på. Själv brukar jag gå in på Öppet Arkiv och titta på Gubben i stugan — Nina Hedenius underbara dokumentärfilm om den pensionerade skogsarbetaren Ragnars liv i Dalarnas finnskogar. Enkelt. Vackert. En lisa för själen.

Topics:
Lars Pålsson Syll considers the following as important:

This could be interesting, too:

Lars Pålsson Syll writes Laisse Béton

Lars Pålsson Syll writes The atomistic fallacy explained …

Lars Pålsson Syll writes Les Bobos

Lars Pålsson Syll writes La lettre

Istället för terapi (personal)

I alla moderna människors liv behövs det tid för andhämtning och reflektion. Och ibland — när alla möjliga och omöjliga måsten och krav från omgivningen bara blir för många och högljudda — kan det vara skönt att dra sig undan lite grand och slå av på takten för en stund.

Istället för terapi (personal)Alla har vi väl olika sätt att göra det på. Själv brukar jag gå in på Öppet Arkiv och titta på Gubben i stugan — Nina Hedenius underbara dokumentärfilm om den pensionerade skogsarbetaren Ragnars liv i Dalarnas finnskogar.

Enkelt. Vackert. En lisa för själen.

Lars Pålsson Syll
Professor at Malmö University. Primary research interest - the philosophy, history and methodology of economics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *