Wednesday , April 24 2024
Home / Lars P. Syll / Räddaren i nöden

Räddaren i nöden

Summary:
I dessa tider, när ljudrummet dränks i den kommersiella radions tyckmyckentrutade ordbajseri och pubertalflamsande tjafs, har man nästan gett upp. Men det finns ljus i mörkret. I programmet Text och musik med Eric Schüldt — som sänds på söndagsförmiddagarna i P2 mellan klockan 11 och 12 — kan man lyssna på seriös musik och en programledare som har något att säga och inte bara låter foderluckan glappa. Att få höra någon med intelligens och känsla tala om saker som vi alla går och bär på djupt inom oss — men nästan aldrig vågar prata om — är en lisa för själen.  [embedded content]

Topics:
Lars Pålsson Syll considers the following as important:

This could be interesting, too:

Lars Pålsson Syll writes The greatest of them all

Lars Pålsson Syll writes California dreaming (personal)

Lars Pålsson Syll writes Sadeness

Lars Pålsson Syll writes So’n Klugscheißer

Räddaren i  nödenI dessa tider, när ljudrummet dränks i den kommersiella radions tyckmyckentrutade ordbajseri och pubertalflamsande tjafs, har man nästan gett upp.

Men det finns ljus i mörkret.

I programmet Text och musik med Eric Schüldt — som sänds på söndagsförmiddagarna i P2 mellan klockan 11 och 12 — kan man lyssna på seriös musik och en programledare som har något att säga och inte bara låter foderluckan glappa. Att få höra någon med intelligens och känsla tala om saker som vi alla går och bär på djupt inom oss — men nästan aldrig vågar prata om — är en lisa för själen.
 

Lars Pålsson Syll
Professor at Malmö University. Primary research interest - the philosophy, history and methodology of economics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *