Saturday , April 20 2024
Home / Lars P. Syll / Text och musik

Text och musik

Summary:
I en tid när ljudrummet dränks i den kommersiella radions tyckmyckentrutade ordbajseri och fullständigt intetsägande pubertalflamsande tjafs har många av oss mer eller mindre gett upp. Radion, som en gång i tiden var en källa till både vederkvickelse och reflexion har degenererat till en postmodern ytlighetsavgud. Men det finns ljus i mörkret! I programmet Text och musik med Eric Schüldt — som sänds på söndagsförmiddagarna i P2 mellan klockan 11 och 12 — kan man lyssna på seriös musik och en programledare som har något att säga och inte bara låter foderluckan glappa. En lisa för själen. I förra söndagens program spelades bland annat denna vackra georgiska sång: [embedded content] div{float:left;margin-right:10px;} div.wpmrec2x div.u >

Topics:
Lars Pålsson Syll considers the following as important:

This could be interesting, too:

Lars Pålsson Syll writes Cutting-edge macroeconomics …

Lars Pålsson Syll writes Tourism — a critical perspective

Lars Pålsson Syll writes Eurofanatiker försöker köra över folket igen

Lars Pålsson Syll writes Spekulationsbubblor

Text och musikI en tid när ljudrummet dränks i den kommersiella radions tyckmyckentrutade ordbajseri och fullständigt intetsägande pubertalflamsande tjafs har många av oss mer eller mindre gett upp. Radion, som en gång i tiden var en källa till både vederkvickelse och reflexion har degenererat till en postmodern ytlighetsavgud.

Men det finns ljus i mörkret!

I programmet Text och musik med Eric Schüldt — som sänds på söndagsförmiddagarna i P2 mellan klockan 11 och 12 — kan man lyssna på seriös musik och en programledare som har något att säga och inte bara låter foderluckan glappa.

En lisa för själen.

I förra söndagens program spelades bland annat denna vackra georgiska sång:

Advertisements
Lars Pålsson Syll
Professor at Malmö University. Primary research interest - the philosophy, history and methodology of economics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *